Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ των ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ


Μετά ...χορδών και οργάνων η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ "πανηγύρισε" αυτόν τον καιρό για το Βοήθημα "ελεημοσύνη" στους Συνταξιούχους των χαμηλών ποσών.
Ένα βοήθημα που, χωρίς ντροπή, κάποια κυβερνητικά στελέχη, βάφτισαν ...13η σύνταξη (!!!).

Μιλάμε δηλαδή για ένα ποσόν της τάξης μέγιστο των 350 € που για να δοθεί η Κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει την αντίστοιχη "ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ" στα αφεντικά της τους δανειστές, υποσχόμενη όχι μονάχα ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο αλλά ότι σε περίπτωση που δεν πάει καλά το πλάνο των δανειστών θα έχουμε ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ (!!!).
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν....!


Το ποσό αυτό του "βοηθήματος" φυσικά και το δικαιούταν οι Συνταξιούχοι...! και φυσικά καλώς και εδόθη...!!! 
Για τον απλό λόγο που η κυβερνητική προπαγάνδα φυσικά δεν λέει ότι αποτελεί ένα "φιλοδώρημα" απέναντι στην ανήθικη ΚΛΟΠΗ και στο ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ που έχουν υποστεί οι Συνταξιούχοι και κύρια οι χαμηλοσυνταξιούχοι.
Επίσης μπαίνει στην πίσω γραμμή των σχολίων και της κουβέντας το επίσης ΑΝΗΘΙΚΟ "ΜΑΧΑΙΡΙ" που έπεσε στο ΕΚΑΣ...! Ένα εξ' ίσου πενιχρό βοήθημα-ζητιανιά που βαστούσε τις συντάξεις να μην κατρακυλήσουν στον έσχατο εξεφτελισμό.

Έρχεται όμως τώρα η Κυβέρνηση και ΚΟΒΕΙ το ΕΚΑΣ, κατ΄εντολή των δανειστών και αφεντικών της γεγονός που πλέον οδηγεί χιλιάδες ανθρώπους στην απόλυτη εξαθλίωση.


Απλώνετε λοιπόν κύριοι της Κυβέρνησης, ένα θανάσιμο δίχτυ εμπαιγμού απέναντι στην γενιά αυτή των ανθρώπων που έλιωσαν τις ζωές τους στα εργοστάσια κατά βάση, στα γιαπιά, στα μαγαζιά.

Για να γίνω πιο σαφής: Για να πάρουμε ένα παράδειγμα από την πραγματικότητα.

Συνταξιούχος του ΙΚΑ έπαιρνε μέχρι πρότινος 640 € κύρια Σύνταξη και περίπου 80 € από το ΕΤΕΑΜ, σύνολο 720 € το μήνα. Ιλιγγιώδες ποσόν.....! ποσόν που φροντίζετε και εσείς και οι προκάτοχοί σας να τους το ενοχοποιείτε στην συνείδησή τους. Τέτοια ντροπή....!

Και έρχεστε και τι κάνετε. του δίνετε τώρα 527 € (!!!) αφού πετσοκόψατε το ΕΚΑΣ που έπαιρνε. Του μετατρέπετε δηλαδή τη ζωή σε ζητιανιά πλέον, τον εξοντώνετε. Και έχοντας δώσει μαζί και το Επίδομα ΕΦΚΑ, αυτά τα 351 €, τον ΞΕΓΕΛΑΤΕ. Μέχρι φυσικά την επόμενη πληρωμή του στο τέλος Γενάρη όπου εκεί θα χρειαστεί ...Υπογλώσσια να συνέλθει.

Και έρχονται μάλιστα και κάποιοι γραφικοί από τους "σοβαροφανείς" αναλυτές του ασφαλιστικού και μιλάνε ότι οι Συντάξεις μας είναι καλύτερες από την ...Βουλγαρία. Ναι, αλλά λησμονούν να μας πουν για το επίπεδο τιμών στη Βουλγαρία και τη σύγκριση της αγοραστικής δύναμης στις δύο χώρες.
Εντελώς τυχαία βέβαια.

Δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό....! Δεν μπορώ να το φανταστώ. Και πόσο ευνουχισμένη θα μπορείτε ακόμα να κρατάτε τη φωνή και την οργή των ανθρώπων του μόχθου. Ως Πότε.

Σχόλια

  1. Σωστός φίλε Γιάννη!
    Το "ως πότε";;;
    Μέχρι να ξεσηκωθούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλε μου. Άντε να δούμε.....! άντε να δούμε πότε θα βγούμε από το σοκ και το δέος και θα διεκδικήσουμε μια αντεπίθεση. Ευχαριστώ πολύ φίλε και καλή σου δύναμη.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...