ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ: Ένας χρόνος από το δολοφονικό χέρι των Φασιστών




Έκλεισε ένας ολάκερος χρόνος από τότε που το ΕΜΜΙΣΘΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΕΡΙ των ΦΑΣΙΣΤΩΝ της Χ.Α. στόχευσε τον ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ.

Χιλιάδες διαδηλωτών χθες, εκ νέου σε διαφορετικές και χωριστές κατά τα ειωθότα εκδηλώσεις, βλέπεις βλάπτει να συγκροτήσουμε οι αντιφασίστες έστω μια κοινή εκδήλωση, το ....πλαίσιο μπορεί να μας ...χωρίσει, τίμησαν το χρόνο που ο κραυγαλέος φασισμός που χυδαιολογεί, με την ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ και ΑΒΑΝΤΑ του ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και των οργάνων του, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, πέρασε από το στάδιο της απειλής στο στάδιο της δολοφονίας.

Μαζί με τους αντιφασίστες διαδηλωτές, "παρέλασε" και η ένστολη ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ παράτα, η οποία, όπως πάντα άπλωσε το πάνοπλο χέρι της να δηλητηριάσει, να δείρει, να συλλάβει διαδηλωτές.
Άλλωστε γνωρίζετε ποτέ την Ελληνική Αστυνομία να σηκώσει χέρι κατά των δολοφόνων φασιστών ; όχι.....! ε θα μου πείτε, οι φασίστες είναι παιδιά του Νόμου και της Τάξης και δεν προκαλούν ...φασαρίες με την παρουσία τους.

Ο Χρόνος όμως που πέρασε μετά τη δολοφονία του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ έφερε στη Μνήμη και την ΟΛΕΘΡΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ που έδειξε η Αριστερά και το Κομμουνιστικό Κίνημα στον τόπο μας για τους Φασίστες....!
Στα χρόνια που συγκροτούσαν οι φασίστες το γκέτο τους στον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, κάποιοι υποτίμησαν τον κίνδυνο....! τον καιρό των άγριων πογκρόμ στον ΠΕΙΡΑΙΑ, στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, στην ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ, στην ΝΙΚΑΙΑ, στο κέντρο της Αθήνας κατά των μεταναστών, η οργανωμένη αριστερά και τα κόμματά της απαξίωσαν να απαντήσουν οργανωμένα και αποφασιστικά.

Έπρεπε να γίνει η πρώτη δολοφονική απόπειρα κατά των μελών του ΚΚΕ στο ΠΕΡΑΜΑ για να καταλάβει το Κόμμα το μέγεθος πλέον του φασιστικού κινδύνου και της διείσδυσής του στην οργανωμένη δράση.
Έπρεπε τότε να καταλάβει ότι έπρεπε να απαντήσει στο δρόμο και όχι στις διακηρύξεις.

Τώρα.....οι φασίστες έχουν γίνει "συνομιλητές" της πολιτικής ζωής του τόπου μας, παίζουν σοβαρό ρόλο στις εξελίξεις, 

Ας ελπίσουμε ότι πλέον θα αντιληφθούμε όλοι ότι το ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν χωράει ηγεμονισμούς, αποκλεισμούς και περιχαρακώσεις.
Και αυτό που ιστορικά και επάξια προσέφερε το ΕΑΜ στον μεγάλο αγώνα του 1941-44 και ο ΔΣΕ στη συνέχεια θα το αντιληφθούμε και σήμερα.



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...