Ο "Λουκάνικος" στην ...ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ και άλλα Παραμύθια....!!!


Ο Σκύλος θρύλος των Ελληνικών διαδηλώσεων στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ο "ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ" ταξιδεύει στην ......ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ όπου οι ....άθλιες δυνάμεις καταστολής της ΜΠΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗΣ Κυβέρνησης τον ......Χτυπούν.....!!!


Κακοποίηση στην Ισπανία μεταφέρεται στην ....ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ όπου ......αριστεροί τραμπούκοι της Κυβέρνησης τον χτύπησαν ελεεινά....!!!


Οι .... ΧΙΛΙΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ταξιδεύουν στην ......ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ και αυτοί ...δωρεάν για να ....καταστείλουν το ...δημοκρατικό πλήθος της ΔΕΞΙΑΣ Αντιπολίτευσης...


Εδώ οι Δεξιοί Αστοί στην ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ .....μετέφεραν .....ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ αστυνομικούς από την πλατεία ΤΑΧΡΙΡ στην .. ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ όπου γίνονται ....αδίστακτα όργανα του ...ΜΑΔΟΥΡΟ...!!!


Εδώ πιάσαμε .....ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.....!!!! Βούλγαροι ....ΜΑΤατζήδες σε τρυφερό τετ α τετ με διαδηλώτρια .....έφτασαν στην ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ....!!!

"Βρίθουν αυτές τις μέρες οι προβοκατόρικοι τίτλοι με καταγγελτικές και εφετζίδικες εικόνες για τη Βενεζουέλα. Τόσο στα πλάνα των τοπικών El Nacional ή Tal Cual, όσο και στα ξένα μέσα El MercurioABCEl PaísClarín και όλο το δίκτυο της ισπανοαμερικάνικης δεξιάς. Οι εικόνες του χάους, της θυματοποίησης των βίαιων διαμαρτυριών και τα αναθέματα κατά της μπολιβαριανής κυβέρνησης κυριαρχούν στις οθόνες του ισπανόφωνου CNN, του NTN24 και των άλλων τηλεοράσεων στην υπηρεσία των χειρότερων σκοπών."

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν αγαπητοί τον τεράστιο ρόλο που παίζει η ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στη διαμόρφωση κλίματος στην κοινή γνώμη.

Το σκηνικό είναι ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΟ....! Το έχουμε ξαναδεί με τον περιβόητο Κορμοράνο στον πόλεμο του Κόλπου και με τα ανοιχτά φέρετρα στην Τιμισοάρα στη Ρουμανία τότε επί κατάρρευσης Τσαουσέσκου.

Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ "ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ" της προπαγάνδας, ιδιαίτερα γνωστή στο εδώ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ με τα γνωστά "καλόπαιδα", Φαήλος, Μουρούτης, Λαζαρίδης και λοιποί εκλεκτοί, έχει πολλές φορές ΕΚΠΕΣΕΙ σε ανάλογες άθλιες πρακτικές, δείγμα του ότι η περιβόητη ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι παρά ένας φουσκωμένος μύθος που όσο δεν νιώθει να απειλείται ντύνεται το "ευπρεπές" της φόρεμα αλλά όταν νιώσει ανασφάλεια τότε δεν έχει την παραμικρή αναστολή να γίνει ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...