Για τους Κατοίκους Συλλήψεις και Αυτόφωρα, για τα Σκούρα κοστούμια....Ασυλία...!!!





Νομίζω τελευταία το επαναλαμβάνουμε συνεχώς ότι ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ αυτής της Κυβερνητικής συμμορίας δεν έχει τελειωμό.....!

Οι "άνθρωποι" έχουν παντελώς ξεφύγει και δεν τους έχει μείνει τίποτα παρά μονάχα το γάντζωμα από την εξουσία με το κράτος του ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ, του ΔΙΚΑΣΤΗ, της ΦΥΛΑΚΗΣ, του ΞΥΛΟΥ και της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Πιστοί ΥΠΗΡΕΤΕΣ της πιο ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που γνώρισε ο τόπος τα τελευταία χρόνια, μια διαπλοκή ενός εσμού Καπιταλιστών που ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ με την ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ τους ΑΣΥΔΟΣΙΑ και στην οποία υποκλίνεται και υποφέρει ολάκερος ο ΛΑΟΣ.

Οι τελευταίες ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ στα ΔΙΟΔΙΑ των ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ είναι ένα ποτήρι που ξεχειλίζει ΟΡΓΗ τη Κοινωνία, η οποία βλέπει, σε συνθήκες κρίσης και ισοπέδωσης να καλείται να ΠΛΗΡΩΣΕΙ και να ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ τα πορτοφόλια των ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ και των γνωστών στο σύστημα ΤΕΧΝΙΚΩΝ "ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ" που λιμαίνονται το ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Από τη μια λοιπόν βλέπουμε τα λεγόμενα "ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ", και τα ατσαλάκωτα GOLDEN BOYS που έχουν καταρημάξει το τόπο να ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ σε ένα ΘΕΑΤΡΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ με τη "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" σε υποστηρικτικό πειθήνιο ρόλο ενός κακόγουστου θίασου.

Από την άλλη, ο Λαός, ο απλός κόσμος, οι κάτοικοι του ΩΡΟΠΟΥ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ και στελέχη της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ να σέρνονται στα ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ, στη ΓΑΔΑ και μετά στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για ένα καμένο .....κουβούκλιο τη στιγμή που ολόγυρα κοίτεται ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΗ μια ολάκερη κοινωνία ανθρώπων που οφείλει να δείχνει "σεβασμό" και "υπακοή" στο ....ΝΟΜΟ (!!!).

Πιο ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ συναντάς μονάχα στην ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ.

Είναι προφανές, γίναμε πλέον κουραστικοί να το βλέπουμε, ότι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΤΡΟΜΟΥ, πλέον, ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ έχει επιλέξει:

Αυτόν της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΒΙΑΣ, της ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, με λίγα λόγια της ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ.....!!

Γι αυτό και όσο περισσότερο μένει γατζωμένη στην εξουσία, τόσο πιο ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ γίνεται, με ότι αυτό σημαίνει σε πολιτικό, ταξικό και κοινωνικό επίπεδο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...