ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ στο ΚΚΕ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ





Η Πρόσφατη, δολοφονική, μαφιόζικου τύπου επίθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά μελών του ΚΚΕ στο ΠΕΡΑΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ μήτε για το ΧΡΟΝΟ μήτε για τον ΤΟΠΟ.

Η Εκτέλεσή της δείχνει σαφές ΣΧΕΔΙΟ, ΜΕΛΕΤΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ τόσο στο πολιτικό όσο και στο οργανωτικό μέρος.
Επίσης δείχνει σχέδιο και για τον τόπο επιλογής, σε ένα χώρο καθαρά ΕΡΓΑΤΙΚΟ, καθαρά χώρο έντονης ταξικής πάλης, ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Επίσης είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ επιτίθενται έτσι ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ και ΑΝΟΙΧΤΑ σε μαζικό αριστερό Κόμμα.

Οι ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ αυτές δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΕΣ και είναι επίσης ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ για τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ που δείχνει πλέον να έχει το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ στο τόπο μας.

Για να ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ στις παρακάτω ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  • Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιλέγει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ τον ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ και ΦΑΣΙΖΟΝΤΑ ΚΑΤΗΦΟΡΟ με θέσεις και πρακτικές που ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ με τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σχεδόν στα πάντα. Οι τυχόν διαφορές είναι παντελώς δευτερεύουσες.
  • Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ γνωρίζοντας ότι το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ και ότι το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ επωάζει ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ, ετοιμάζεται αδίστακτα στο ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ.
  • Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και οι πολιτικές του ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για αυτή την επόμενη φάση.
  • Εδώ και καιρό η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ειδικότερα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ξεκίνησαν να καλλιεργούν την Ανιστόρητη θεωρία των "ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ" Στα δύο άκρα τοποθετούν την άκρα δεξιά και την ....άκρα αριστερά με τις δικές τους βέβαια όχι τυχαίες επιλογές.
  • Φυσικά ο στόχος είναι να ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΘΕΙ η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και γενικότερα το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ σε κάθε του ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
  • Το επόμενο στάδιο είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΧΩΝ και ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ σε στόχους στη λογική των ΙΤΑΛΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ της ORDINE NUOVO στη δεκαετία 1970-80. Πρόκληση ΣΟΚ-ΧΑΟΥΣ, λογικές "εμφυλιοπολεμικού" κλίματος.
  • ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ προβλέπει ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΕΞΩ" ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ενός "ΣΩΤΗΡΑ" που θα "αποκαταστήσει" την "ομαλότητα" και τη ΤΑΞΗ, φυσικά στα ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των Αστών.

Είναι πλέον προφανές ότι οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ του συστήματος είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ και δεν διστάζουν να σκέφτονται ακόμα και ΛΥΣΕΙΣ σύγχρονου ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ με κοινοβουλευτικό μανδύα.

Όσο νιώθουν ότι ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ τη ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ απόλυτα τόσο στο "ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ" απεργάζονται "εκτροπές" και λύσεις ακραίες.

ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ οφείλουμε να ομολογήσουμε, ΥΠΕΚΤΙΜΗΣΕ, στις βασικές του δυνάμεις, τον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ και ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.

Την διεισδυτικότητά του στις λαϊκές μάζες,  τις διασυνδέσεις του με τον Κρατικό μηχανισμό και τα ΜΜΕ και γενικά τις διαθέσεις του.

Βρισκόμαστε σε μια ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ εν όψει όξυνσης των επιθέσεων κατά της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ αλλά και της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Η Επίθεση στο ΚΚΕ κλείνει τη σελίδα των απλών επιθέσεων σε μεμονωμένους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, σε επισης μεμονωμένους αριστερούς χώρους και ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ απέναντι στο ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ και ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, το ΚΚΕ.

Η Ποιότητα και το μέγεθος του ΚΙΝΔΥΝΟΥ είναι ΠΡΟΦΑΝΗ.
Θαρρώ η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ πρέπει να γίνει αφορμή ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Το ιστορικό παρελθόν το έχει ξανακάνει στην περίοδο του 1940-45
οι καιροί κρύβουν ΠΟΛΛΑ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...