Η «ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ» και η «ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ»


Επί τέλους ήγγικεν η ώρα της Αληθείας……!
Η Ώρα της Αποκαλύψεως…..!

Και έσονται οι ΔΥΟ εις ΠΑΡΑΤΑΞΙΝ ΜΙΑΝ……!!!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΣΟΚ απέταξαν τον …Σατανά και επί τέλους ζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ της ΣΧΕΣΗΣ τους.

Η …ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΔΕΞΙΑ με τη ΜΕΓΑΛΗ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, «ΓΑΛΑΖΙΟΙ» και «ΠΡΑΣΙΝΟΙ», ταμπούρια και κομματισμός που χώρισαν τον Ελληνικό Λαό σε ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ, χωρίς την παραμικρή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, τώρα πλέον μπορούν να ζουν αυτό που οι ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ τόσων δεκαετιών, και οι ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ που καλλιεργούσαν στον Ελληνικό Λαό πλέον δεν τους χρειάζονται.

Βορίδης, Άδωνις, Χρυσοχοίδης, Βενιζέλος, Σαμαράς, Γεννηματά …….όλο το εκλεκτό συνάφι στην πιο ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ και ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που γέννησε η ….μεταπολίτευση.

Να μιλήσεις για «κωλοτούμπες» ; να μιλήσεις για τη λογική «Γλύφω εκεί που έφτυνα» ; θαρρώ είναι μάταιο…..! όταν μιλάς για ΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ είσαι έτοιμος να τα ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ….!

«ΠΡΟΔΟΤΕΣ», «ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ», «ΔΕΞΙΟΙ», «ΚΕΝΤΡΩΟΙ», όλοι μαζί αχταρμάς, χωρίς τον ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΗΘΙΚΟ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ όταν πρόκειται να προασπιστούν τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της ΤΑΞΗΣ που εκπροσωπούν.

Τι έχει ο ΛΑΟΣ να περιμένει από αυτό το έκτρωμα ; τι προσδοκίες «σταθερότητας» και «μακράς πνοής» καλλιεργεί αυτή η πολιτική εξαχροίωση ;


Υπάρχει ακόμα άνθρωπος του Μόχθου και της Παραγωγής, που έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για το ρόλο αυτής της κλίκας ;

Κάποτε οι Κομμουνιστές φώναζαν και κραύγαζαν ότι οι ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΕΣ «ΔΙΑΦΟΡΕΣ» μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μεταξύ δηλαδή του ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ και αφορούσαν ΜΟΝΟ τη ΝΟΜΗ μιας ΣΑΠΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ενός ΓΚΡΙΖΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ και ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑΣ.



Τότε λοιπόν κατηγορούσαν τους Κομμουνιστές ότι ….καταργούσαν υπαρκτά δήθεν διλήμματα τύπου «ΠΑΠΑΓΟΣ-ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ», «ΓΕΡΟΣ της ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ», «ΑΛΛΑΓΗ-ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ» και τέτοιες αρλούμπες που αποδείχτηκαν εξαίρετες ΠΑΓΙΔΕΣ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ στον ίδιο κουβά της διαιώνισης της εκμετάλλευσης.

Τώρα λάμπει η αλήθεια….!!!

«προέχει η ….πατρίδα μπροστά στην …ιδεολογία» μας είπε με στόμφο Μουσολίνι ο Σαμαράς και παραλίγο να πέσουνε τα …κάδρα…..!
Τώρα θα μου πειτε τι εννοεί ιδεολογία ο Σαμαράς, που ακόμα βοά το τρέξιμο και το λιθοβόλημα που τον έτρεχε ολάκερη ΝΔ κάποτε το 1993 με την Πολιτική Άνοιξη και τι εννοεί «πατρίδα» είναι ένα ζήτημα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση.



Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ οφείλει να βγάλλει τα συμπεράσματά του από αυτό το πολιτικό «ξεβράκωμα» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αλλά και στα παιχνίδια της ΔΗΜΑΡ και τα γαβγίσματα των Νεοναζί.

Να απεγκλωβιστεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ από τις δυνάμεις του ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ παλιού και καινούργιου και της ίδιας ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και να απαιτήσει ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στην Κοινωνία έτσι ώστε να διεκδικήσει τον Κόπο που παράγει από μέρος του στο σύνολό του.

Κάθε μέρα που περνάει με αυτόν τον πολιτικό συσχετισμό είναι και μια μικρή ταφόπλακα σε κάθε ανθρώπινο όνειρο.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...