Η "ΚΑΣΕΤΑ" της ΚΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ήδη και στη ΚΥΠΡΟ


Δεν έχει προλάβει καλά-καλά να μαζευτεί το εκλογικό Υλικό στην ΚΥΠΡΟ και μετά την εκλογή του ΔΕΞΙΟΥ ακραιφνούς ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, εκλεκτού ακόλουθου του ΣΑΜΑΡΑ και της εδώ κλίκας, ήδη η ΚΥΠΡΟΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ στην ΚΟΛΑΣΗ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.


Η γνωστή "κασέτα" των επιχειρημάτων ήδη μεταφέρθηκε από την ΑΘΗΝΑ στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ και ξεκίνησε ήδη η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ της:

"Γλυτώσαμε την ...ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ και την κατάρρευση" είπε με το κλασικό ενδεδειγμένο ύφος της ΜΑΡΘΑΣ ΒΟΥΡΤΣΗ στα παλιά Ελληνικά σινε-Μελό ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, σας θυμίζει κάτι η φράση κλισέ ;;

Τα ίδια ακριβώς δεν έλεγε και ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ; ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ; ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ; ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ; και όλη η γνωστή ΣΥΜΜΟΡΙΑ της ΚΡΙΣΗΣ ;



 Λες και δεν άλλαξε τίποτα.....!!! δεν έχουν και ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ στα "επιχειρήματα" για να περάσουν στο ΛΑΟ την κορύφωση της κρίσης και τον ΟΡΥΜΑΓΔΟ των συνεπειών της στα ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.

Κάποτε λέγανε ότι οι .....Κομμουνιστές θα σας πάρουν τις καταθέσεις και τις ...συντάξεις. Τώρα το κάνουν ΜΟΝΟΙ τους......! και ΚΟΥΡΕΜΑ-ΚΛΟΠΗ στις ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΟΗΘΗΜΑ....!


"ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ" ο νέος πρόεδρος της ΚΥΠΡΟΥ, ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ το έριξε στη γνωστή ΚΛΑΨΑ:  
ΚΛΑΨΕ-ΚΛΑΨΕ.......Ίσως συγκινηθεί ο αφελής ψηφοφόρος που μόλις πρόσφατα τον στήριξε με έμφαση  (αχ αυτές οι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.....) και έτσι τώρα φτάνουμε στο σημείο ΚΡΙΣΗΣ και στην ΚΥΠΡΟ.

Οι ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ που λειτουργούν στην ΕΛΛΑΔΑ, θα ΚΛΕΙΣΟΥΝ και θα ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (!!!!!!!!!!) τόνισε ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ....!

Και να σκεφτεί κανείς ότι το προηγούμενο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κάποιοι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ "ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ" έστελναν τα λεφτά τους σωρηδόν στην ΚΥΠΡΟ σε ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ για να .....ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ τις .....ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ τους   (αχ αυτές οι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ δις......)

Τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ στην ΚΥΠΡΟ, δυστυχώς μέσα σε αυτά και η ΘΛΙΒΕΡΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ του ΑΚΕΛ, οδηγούν τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ στη ΣΦΑΓΗ....!!!

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ με ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ οι ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...