ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ στο ΔΗΜΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ τη ΠΟΛΗ σε ΔΙΑΛΥΣΗ

Σήμερα το θέμα μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ αλλά αφορά κάποια ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΔΡΩΜΕΝΑ στο ΔΗΜΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, που χαρακτηρίζουν πολιτικές συμπεριφορές και ήθη καθεστωτικών πολιτικών χώρων και προσώπων.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ:
Εδώ και πολλές μέρες οι δρόμοι του Δήμου γέμισαν με τόνους σκουπιδιών καθώς τα Αυτοκίνητα του Δήμου καθαριότητας και αποκομιδής σκουπιδιών δεν κινήθηκαν καθώς ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ για ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ και το βενζινάδικο ΔΕΝ χορηγούσε άλλη πίστωση καθώς εκκρεμούν απλήρωτα τιμολόγια. 

Μόλις σήμερα, το πρωί μπήκε εκ νέου σε κίνηση ο μηχανισμός σε κεντρικές οδούς του Δήμου.

Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ:
Κανείς εκ μέρους του Δήμου ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ τους κατοίκους για το θέμα με αποτέλεσμα να αναζητούν οι κάτοικοι ενημέρωση από μόνοι τους καθώς δεν υπήρχε καμία μα καμία απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων.

ΤΑ ΑΙΤΙΑ:
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ (τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή αυτό γνωρίζουμε) να ΣΥΝΤΑΞΕΙ και να ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ο οποίος θα οδηγούσε και σε ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ των κονδυλίων για να τρέξει ...πετρέλαιο στα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων του Δήμου.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ:
Πλειοψηφούσα παράταξη επί της ουσίας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο ΔΗΜΟ καθώς η παράταξη που κέρδισε στον 2ο γύρο των εκλογών, που σημαδεύτηκαν από τον τραγικό θάνατο του νικητή του 1ου γύρου Γιώργου Αποστολάκη, οδηγήθηκε σε ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ φαινόμενα, που οι διάφοροι ηγετίσκοι προκάλεσαν με αποτέλεσμα να έχει παραλύσει κάθε είδος διοίκησης μέσα στο δήμο, ο οποιός μοιάζει να διακατέχεται από ένα είδος απίστευτου ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΜΟΥ.

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:
Όταν αναθέτεις, ως Τοπική ΚΟΙΝΩΝΙΑ, τίγκα στις αυταπάτες και στις εξαρτήσεις κάθε είδους, την ανάθεση των κοινών σε περιοδικά σχήματα "σωτήρων" της Πόλης, χωρίς την παραμικρή ιδεολογική η πολιτική αναφορά στις θέσεις και στα οράματά τους, παρά μονάχα σημείο αναφοράς την ΕΞΟΥΣΙΑ, τη ΝΟΜΗ της, τα ΩΦΕΛΗ της, τότε είναι σίγουρο ότι θα "παρελαύνουν" από τη διοίκηση του Δήμου και του κάθε Δήμου ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ πολιτικές, που ειδικά αυτή την περίοδο που η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ διαλύει οριστικά το ΘΕΣΜΟ των Ο.Τ.Α. με την εκχώρηση των πάντων σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , θα κάνουν το πρόβλημα πιο έντονο και πιο ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ.

Η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ του ΚΟΣΜΟΥ (Ζητούμενο):
Ως πότε ο απλός πολίτης, έστω και στα τοπικά δρώμενα της ζωής του, θα εμπιστεύεται και θα εκχωρεί την διαχείριση σε παράγοντες που αλλάζουν παρατάξεις με μεγαλύτερη συχνότητα από ποδοσφαιριστές με τις μεταγραφές τους, που συνυπάρχουν εκεί που πριν λίγο έβριζαν.
Αυτές οι πολιτικές πρακτικές και τρόπος πολιτεύεσθαι τη στιγμή που η Κοινωνία και ο Λαός μας ισοπεδώνεται φαντάζουν πραγματικά ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΕΣ.....!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Κάποιοι "παράγοντες" οφείλουν να αντιληφθούν ότι ζώντας στην προκλητική ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ενός πλέον ψεύτικου κόσμου τριγύρω από κάποιες διαλυμένες καρέκλες, την ώρα που γύρω τους ο ΛΑΟΣ μας ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ,το μόνο που κάνουν είναι να ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ευθέως και άμεσα την Κοινωνία.

Υ.Γ. Κύριοι στο Δήμο: Τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ που πολύ αδρά πληρώσαμε, μπορούμε να διεκδικήσουμε μερική επιστροφή τους καθώς για μέρες τώρα πνιγήκαμε στα σκουπίδια ;;

Υ.Γ.2 Επειδή στο Δήμο γενικότερα, εκτός από τις δύο παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ (Οι μοναδικές με άποψη και σαφείς θέσεις), δεν ξέρουμε πλέον ποιος είναι συμπολίτευση, ποιος αντιπολίτευση, ποιος συμπολίτευση της αντιπολίτευσης και ποιος αντιπολίτευση της συμπολίτευσης, επίσης ποιος εσωτερική συμπολιτευόμενη φράξια της αντιπολιτευτικής ομάδας της ...συμπολίτευσης, ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ......!!!! Στην αρχή μας κάνατε να ...γελάμε....! τώρα δυστυχώς το πράμα ξέφυγε και ...Κλαίμε.....!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...