ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ" ΔΩΡΟ των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ


Στις 31 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012 ολοκληρώνεται και η τελευταία πληρωμή των ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ για τους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ εργαζόμενους όλων των ταμείων.

Το ΦΕΤΙΝΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ αποτελεί πλέον μια καθαρή "ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ" καθώς η Τρικομματική Κυβερνητική ΣΥΜΜΟΡΙΑ , κατ΄επιταγή και εντολή του ΔΝΤ και της Ε.Ε. διέταξε την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και ΠΑΣΧΑ.

Το "ειρωνικό" παιχνίδισμα της Ιστορίας είναι ότι η Κοινωνική Ομάδα των Συνταξιούχων της ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ήταν εκείνη η οποία κατά σχετική πλειοψηφία στήριξε και εκλογικά τους σημερινούς της ΘΥΤΕΣ.


Εκατοντάδες χιλιάδες Συνταξιούχοι λοιπόν πήραν η παίρνουν στα χέρια τους το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.
Δεκάδες χρόνια Οικονομικής, Ταξικής και Κοινωνικής παράδοσης φέτος ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ προς χάριν εξυπηρέτησης των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ και του αδηφάγου Δ.Ν.Τ.

Κάποιοι "γνωστοί" κύκλοι, εδώ και χρόνια, πάντα έριχναν το "δηλητήριό" τους τέτοιες μέρες μιλώντας για το ..."προνομιακό" ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και ΠΑΣΧΑ που ....δίκην πρόκλησης  έπαιρναν οι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ αλλά και οι ΜΙΣΘΩΤΟΙ.

Εν έτει λοιπόν 2012, το ΚΕΦΑΛΑΙΟ, επί τέλους, ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ και ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ στην ΠΡΑΞΗ τα ΔΩΡΑ, που χρόνια τώρα θεωρούσε ενοχλητικό "αγκάθι" στην αδηφάγο όρεξή του για ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ.

Χιλιάδες λοιπόν Συνταξιούχοι, Ξομάχοι της δουλειάς και του κόπου δεκάδων χρόνων, έχοντας καταβάλλει στο απόλυτο τις ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ τους ΕΙΣΦΟΡΕΣ βρίσκονται πλέον με το τελευταίο ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ στα χέρια.

Από την άλλη μεριά ο εντολοδόχος του ΔΝΤ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ και .....βραβευμένος από τα αφεντικά του, ρίχνει διαγγέλματα στον Ελληνικό Λαό και μιλάει για τον ΚΑΒΟ που ...πέρασε και την επερχόμενη ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Λέξη όμως δεν λέει, μήτε ο ίδιος μήτε το ΕΛΕΕΙΝΟ του επιτελείο, για το ότι, με τρόπο ΚΤΗΝΩΔΗ και ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, εκατοντάδες χιλιάδες ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, καλούνται σε μια ΤΙΜΩΡΙΑ μείωσης του εισοδήματός του, ΧΩΡΙΣ την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΥΘΥΝΗ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λοιπόν στους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΞΟΜΑΧΟΥΣ της ΔΟΥΛΕΙΑΣ....

Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ STATUS, ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ φρόντισε για αυτούς με ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ πρώτα διαλύοντας τα ασφαλιστικά τους ταμεία με την εξαέρωση των αποθεματικών τους και δεύτερον με την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των ΔΩΡΩΝ.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...