Η ΑΓΟΡΑ ...ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ. ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ....!!!


Η Αγορά .....ανακάμπτει....!!!!  Η ...Ανάπτυξη έρχεται....!!!
η ελπίδα αναζωογονείται.....!

Η ΜΙΑ μετά την ΑΛΛΗ μεγάλες εμπορικές αλυσίδες πάνε σε πτώχευση και σε αποχωρήσεις από την Ελληνική αγορά.

Θέλετε να κάνουμε τώρα μια πρόχειρη αναφορά ; ευχαρίστως....!

SOCIETE GENERALE:  Η Μεγάλη Γαλλική τράπεζα σχεδιάζει να αποχωρήσει από την Ελληνική αγορά.
CREDIT AGRICOLE: Η Βαρύγδουπη εξαγορά της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ έδωσε τη θέση της σε μια ΑΤΑΚΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την Ελληνική Οικονομία και στην ουσία ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ στην ALPHA BANK έναντι γελοίου τιμήματος.
CARREFOUR:  H τεράστια αλυσίδα από τη Γαλλία αποχώρησε άτακτα από την αγορά, αφήνοντας πίσω της ΡΗΜΑΔΙΑ και 100άδες μικρές επιχειρήσεις στην απόγνωση και στο κανόνι.



CITIBANK: Ο Αμερικανικός τραπεζικός κολοσσός ήδη έχει ΚΛΕΙΣΕΙ μια σειρά καταστημάτων του στην Ελλάδα και σχεδιάζει και την οριστική του αποχώρηση απ την αγορά.


Το ΙΚΕΑ, η μεγάλη Σουηδική αλυσίδα υπεραγοράς, προχωράει σε ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ παρά την ολιγοπωλιακή της θέση στην αγορά.

Τα COSTA COFEE πριν λίγες μέρες ΕΚΛΕΙΣΑΝ την αλυσίδα τους στην Ελληνική αγορά και αποχωρούν


Σήμερα η γνωστή εμπορική αλυσίδα FOKAS ανακοίνωσε την ΠΤΩΧΕΥΣΗ της και την ένταξή της στο άρθρο 99, κλείνοντας όλα τα καταστήματά της σε ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ παίρνοντας μαζί της και δεκάδες άλλες μικρότερες επιχειρήσεις

Ακόμα:

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την τελευταία έρευνα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) με λουκέτο κινδυνεύουν για φέτος 180.000 επιχειρήσεις, κάτι που συνεπάγεται απώλεια 240.000 θέσεων απασχόλησης (εργοδότες, αυτοαπασχολούμενοι, μισθωτοί).

Συγκεκριμένα 180.000 επιχειρήσεις δήλωσαν στις αρχές του χρόνου ότι αντιμετωπίζουν κίνδυνο κλεισίματος, ενώ άλλες 200.000 επιχειρήσεις δηλώσαν ως αρκετά πιθανό να αντιμετωπίσουν κίνδυνο παύσης στο δωδεκάμηνο, καθώς συνολικά 51,2% των ερωτηθέντων - ένας στους δύο - απάντησε ότι είναι αρκετά ή πολύ πιθανό, να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους εντός του έτους.

Κατά τα άλλα η ....κυβέρνηση σχεδιάζει και αναμένει ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ....!!!!
Σε μια αγορά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, χωρίς ΖΗΤΗΣΗ....!!!

Αλήθεια με ποια αγοραστική δύναμη θα τονωθεί η αγορά ; ποιος θα αγοράζει ; με τι θα αγοράζει ; 
Η Μεσαία Τάξη ισοπεδώνεται και ελάχιστα ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ συγκεντρώνουν στα χέρια τους όλο το εμπόριο με μορφές ακαθόριστες και σκοτεινές.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γαλλική Αριστερά: Από μαζική ανατρεπτική δύναμη σε "τσόντα" του πολιτικού συστήματος. Μια θλιβερή παρακμή

Η υποτέλεια ως "εθνικό συμφέρον", συνώνυμο εθνικής τραγωδίας

Η ΑΠΟΧΗ στις ΕΚΛΟΓΕΣ κάνει τα χέρια των ΔΥΝΑΣΤΩΝ να τρίβονται από ΧΑΡΑ...